Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Iedereen is nog blij na de fraaie 14-15 zege op Koveni en we moeten eerlijk zeggen: het zou wel eens kunnen gebeuren. Maar we hebben nog alle returns te gaan en je kan nog steeds als vierde eindigen. We hebben dus nog niets.

De eerste terugwedstrijd is in Steinheim: Rivalen komt op bezoek. De ploeg die ons eerste het gevoel gaf dat het een leuk seizoen kon worden. Het werd in Doesburg liefst 9-25 maar inmiddels hebben de bezoekers toch vier punten. En laten we niet meer denken aan de tweede helft van KCD tegen Stip….

Of juist wel? De coaches Paul en Ton weten dat er geen wedstrijd verzaakt mag worden want dan ligt het gevaar om de loer. Kortom, KCD 1 aan de bak!

En natuurlijk de negende mens: wat wordt KCD gevolgd inmiddels. Een halve hal in Nieuwegein. Dus ook het publiek heeft nog zeven wedstrijden te gaan. Ook hier mag niet verzaakt worden. Zelfs niet bij wedstrijden die op papier eenvoudig lijken. Want als het mis gaat: moet het publiek er staan.

Dus zaterdag aanstaande, kwart voor twee, Steinheim: be there!!