Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Over anderhalve week vindt het jaarlijkse populaire NK Beachkorfbal Indoor plaats in The Beach Aalsmeer. Op zaterdag 22 februari kunnen teams in alle categorieën meedoen aan het leukste en gezelligste Indoor Beachkorfbaltoernooi dat er is. Hoe mooi is dat! Leuk om je vakantie mee te beginnen of voor de Noorderlingen, te eindigen. Aanmelden kan tot 16 februari 2020.

Dit NK is voor E-jeugd tot en met senioren. Breedte- en wedstrijdkorfbal, iedereen kan meedoen op eigen niveau. De jeugd kan meedoen op niveau hoog of niveau midden en er wordt 4-tegen-4 gespeeld (twee mannen, twee vrouwen). We adviseren met minimaal zes personen je team te formeren. Per categorie wordt een poule samengesteld. Ter indicatie: in de poules in de categorie ‘hoog’ zitten veelal teams die eerste klasse of hoger spelen. Voor de senioren is er geen niveaukeuze.

Aanmelden
Schrijf je team zo snel mogelijk in om je van een plekje te verzekeren in de poule van jullie niveau. Je kunt je team hier aanmelden (www.korfbal.nl). Deelname kost € 25,- per team. Vanuit het aanmeldformulier wordt je direct naar de betalingsmodule geleid. Let op: zonder betaling is je team niet aangemeld!

Heb je nog vragen over het toernooi of je aanmelding, mail dan naar beachkorfbal@knkv.nl.