Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Na twee vrije weekenden start zaterdag het laatste deel van de zaalcompetitie. Ons eerste staat er geweldig voor maar we hebben nog niets. Drie ploegen liggen op gepaste afstand op de loer: vier punten voorsprong met nog vier wedstrijden te gaan. Je zou zeggen: “wat kan er mis gaan”. Een voetbalclub uit Amsterdam toont ons momenteel hoe snel je uit elkaar kan vallen.

En dan is een uitglijder snel gemaakt. Kan dat zaterdag? Olympus ’58 kreeg in Doorn afgetekend klop met uiteindelijk 26-11 maar het was in de eerste helft bepaald geen eenvoudige klus. Kortom, met een foute instelling wordt het zaterdag een stevige uitdaging. Komt ons vlaggenschip goed uit de vakantie, dan is het absoluut favoriet. Anders wordt het billen knijpen in Doetinchem.

In de Bongerd wordt er om kwart over twee gestart. Gelet op het overige programma van zaterdag zullen niet veel spelers naar de Achterhoek af kunnen reizen. Morele steun op afstand zal er ongetwijfeld zijn voor KCD maar hopelijk reizen er toch nog de nodige supporters mee. We hebben een naam op te houden.

Kortom, zaterdag, kwart over twee, Doetinchem: be there!!