Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Na de overwinning van afgelopen zaterdag is ons eerste heel dicht bij de titel gekomen. Het kan nog volledig misgaan met wedstrijden tegen SGV, Stip en Koveni op het programma, maar de vorm van de ploeg is goed dus heeft het Bestuur met de Kantinecommissie in een golf van ongekend optimisme nu al besloten dat we dit seizoen niet ongemerkt gaan afsluiten. Dat wordt uiteraard nog versterkt door het feit dat we naar verwachting nog een kampioen mogen begroeten namelijk de C1.

Om die reden vragen we iedereen zaterdag de 28e te reserveren voor een feestelijke dag. Hopelijk kunnen we overdag in de hal kampioenen huldigen; vanaf een uur of vijf gaat dan onze kantine open voor een ceremonie met daarna een eetcafé waar hopelijk alle senioren maar ook hopelijk ook alle jeugd en ouders aanschuiven. Dat we dan uit ons clubhuis zullen barsten, zien we dan wel!!

Na het eten gaat dan het grote feest los dat ongetwijfeld tot in de kleine uurtjes zal duren.

Nogmaals: we hebben nog niks, maar we zijn ontzettend optimistisch en we zijn de voorbereidingen gestart. Reserveer de datum, houd site/facebook en apps in de gaten want na komende zaterdag weten we meer!!

Het Bestuur en de Kantinecommissie