Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Beste leden, ouders en verzorgenden

Het zal niemand zijn ontgaan dat het coronavirus ook in Nederland is aangekomen. Als bestuur volgen wij de ontwikkelingen nauwkeurig. Zo proberen wij de nodige scenario’s te bedenken en uit te werken. Wij volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM en de KNKV. Als bestuur zullen wij de bijzonderheden communiceren via de website.

Mochten er toch nog vragen zijn, verzoeken wij een ieder dringend om dit te bespreken met het bestuur. Ook de trainers, coaches en commissieleden hebben van ons het dringende verzoek gekregen eventuele vragen door te zetten en geen eigen beslissingen te nemen. Op deze manier proberen wij als bestuur een duidelijke communicatielijn neer te zetten richting de leden, ouders en verzorgenden.

Op basis van de huidige informatie (11-03-2020, 13.30 uur) zal komend weekend gewoon gespeeld gaan worden.

Vr.gr. namens het bestuur KCD

Rik Bouwhuis
Voorzitter KCD