Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Beste leden, ouders en verzorgenden,

Vandaag, 12 maart 2020, is door de regering en RIVM besloten dat alle sportwedstrijden en trainingen t/m 31 maart 2020 niet door gaan. Wat dit voor de competitie gaat betekenen is nog niet bekend. Begin volgende week verwacht het KNKV nadere informatie te kunnen geven over welke gevolgen deze maatregel heeft voor het verdere verloop van de zaalcompetitie en evenementen. Zodra dit bekend is zal dit uiteraard z.s.m. gecommuniceerd worden.

Vanavond heeft het bestuur bij elkaar gezeten om te kijken wat dit verder betekend. De volgende voorlopige beslissingen zijn genomen:

• De Pubquiz van 21-03-2020 gaat niet door. Eventueel nieuw tijdstip wordt later bepaald.
• Het kampioensfeest voor KCD C1 en KCD 1 op 28-03-2020 gaat niet door. Zodra er meer duidelijkheid is zal z.s.m. een nieuwe datum bepaald worden. Wij gaan het feest dan nog een keer goed vieren!!
• Als bestuur hebben wij nog overwogen om de trainingen wel buiten te laten doorgaan. Tenslotte zijn de scholen ook nog open en is sporten gezond en verhoogd de weerstand. Die hebben wij nu vooral ook nodig. Maar gezien de huidige situatie hebben wij besloten dit toch niet te doen.

Als bestuur betreuren wij dat wij deze keuzes hebben moeten maken maar gezien de nationale gezondheid is een andere optie niet mogelijk. Wij blijven als bestuur uiteraard alles nauwkeurig volgen en zullen relevante zaken z.s.m. communiceren via de website en Facebook. Mocht je nog vragen en- of opmerkingen hebben kun je ons altijd mailen via bestuur@kcdoorn.nl.

Namens het bestuur van KCD,
Rik Bouwhuis
Voorzitter.