Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Het is quarantaine dag 4 maar bij het SAC beginnen we al best een beetje ons verstand te verliezen. Geen wedstrijden, geen trainingen, geen gezelligheid. En als kers op de taart: geen pubquiz?!

Dat gaan we niet laten gebeuren. We zijn een moderne club en we denken in oplossingen. Dus hierbij hebben wij ons plan even ver-2020-t.

Komende zaterdag gaat de Pubquiz gewoon door, dit keer in een digitaal jasje! Via Youtube zullen Michel en Sybren de quiz presenteren. Om de vragen te beantwoorden kan je via Kahoot! vanuit je eigen huis meespelen. Het enige wat je hoeft te doen is op je mobiel of computer naar de website gaan en de code van ons spel invoeren. Dit zullen we zaterdag ook via Youtube stap voor stap uitleggen.

Zaterdag zullen we de stream uitzenden vanaf kcdoorn.nl. Wat moet je voor nu doen? Zorg dat je niets anders inpland en dat je een opgeladen mobiel of je pc/laptop bij de hand hebt. Surf zaterdag 21 maart om 20.00 naar kcdoorn.nl en neem deel!

Sterkte met de quarantaine en tot zaterdag!

PS: Iedereen kan nu voor zichzelf spelen! Je mag ook met je huis samen spelen, maar tegen elkaar is misschien zelfs nog leuker!