Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Het KNKV heeft besloten dat de beslissingen rondom de wedstrijd klasse worden uitgesteld tot 6 april 2020. Voor ons eerste team blijft het dus nog even spannend wat dit allemaal gaat betekenen.

Voor de overige teams betekent het al einde zaalseizoen en wachten wij de toekomst voor het veld nog even af. Neemt niet weg dat wij van mening zijn dat C1 gewoon kampioen is geworden en dit gaan wij zeker op een later tijdstip vieren.

In de kantine van DEV wordt tijdelijk een huisartsenpost ingericht. Voor de kantine van KCD heeft dit verder geen gevolgen. De kantine wordt op dit moment ook niet gebruikt. Indien de kantine wel bezocht moet worden dan graag in overleg met het bestuur.

Vanuit de gemeente Utrechtse Heuvelrug en de verenigde sportclubs helpen wij je graag om fit te blijven. Volg daarom het YouTube kanaal van de buurtsportcoaches die gezamenlijk tips geven om thuis in beweging te blijven. Het Youtube-kanaal vind je via de link:

Onze activiteiten staan niet helemaal stil. A.s. zaterdag hadden wij een Pubquiz gepland staan. Deze gaat fysiek niet door maar er is wel een digitale versie opgezet. Volg de berichtgeving hierover op de site. Zo zie je maar wat voor een leuke creatieve dingen er toch ook weer ontstaan ondanks alle ontwikkelingen.
Mochten er nog andere leuke ideeën zijn? Schroom dan niet om ons te informeren.

Namens het bestuur KCD

Rik Bouwhuis
Voorzitter