Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Vandaag, zaterdag, zou het gebeuren. Natuurlijk, een feest zou er volgende week pas zijn maar zaterdag 21 maart zou voor de spelers van de C speciaal zijn. Een kampioenschap in de zaal.

Helaas, het gaat er niet van komen. De wedstrijd gaat niet gespeeld worden.

Vorig seizoen, als eerstejaars, mocht de ploeg optornen tegen teams die niet beter, maar wel vaak veel groter waren. Een buitengewoon aantrekkelijk snel spelletje was het middel om tegen die tegenstanders op te tornen. En meestal te winnen. Alleen MIA was dat jaar in de zaal echt beter.

Dit jaar werd er ook nog eens veel beter geleerd te verdedigen. En het scoren ging de ploeg beter af. Snel, aantrekkelijk spel bleef er wel in en zo werd tegenstander na tegenstander ruim verslagen. Alleen Midlandia kon in het spoor blijven maar in Bunnik werden de punten –wel na een zenuwslopend spannende wedstrijd- met 9-6 mee naar Doorn genomen. Van de schrik verloor Midlandia daarna nog een punt en het gat was geslagen. Wat kon er mis gaan?

Vandaag stond Victum op het programma: thuis werd het liefst 11-2. De ploeg had al een doelsaldo van 119-19 opgebouwd. Helaas, een land op slot voorkomt dat we vandaag de ploeg en trainers Nienke en Myrthe kunnen feliciteren. Het bestuur beloofde al dat we er op het goede moment toch nog een feest van gaan maken. Dat gaat zeker gebeuren. Voorlopig doen we het even met de herinneringen aan een heerlijk enthousiaste ploeg die we hopelijk op het veld weer aan het werk kunnen zien.