Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Afgelopen zaterdag hebben wij ontzettend genoten van de Quarantaine Quiz stream. Met 80+ deelnemers en nog meer kijkers voelde het even alsof we weer allemaal bij elkaar waren. Heel erg bedankt voor de deelname en de geweldige reacties!

In deze tijden is die gezelligheid natuurlijk zeldzaam, dus daar willen we meer van. Daarom hebben we besloten om komende zaterdag (28 maart) om 20.00 weer een stream uit te zenden waar iedereen aan mee kan doen!

Deze stream is gericht op de huldiging van onze kampioenen de C1 en het 1e. Het wordt een programma van allerlei activiteiten waar jullie van mee kunnen genieten en zelfs thuis aan mee kunnen doen. We verwachten ongeveer 1,5 uur bezig te zijn.

Zet het dus alvast in je agenda. De KCD Huldigingsstream: komende zaterdag 20.00 via kcdoorn.nl!