Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

De additionele maatregelen, die het kabinet 23 maart aangekondigd heeft in de strijd tegen het coronavirus, hebben de volgende gevolgen voor onze korfbalcompetitie en -evenementen:

Oproep: sluit deuren tot 1 juni
Het KNKV roept alle korfbalverenigingen op om de deuren gesloten te houden tot 1 juni en last zelf tot die tijd alle KNKV-bijeenkomsten en bezoeken aan verenigingen af.


Afgelasting (tweede helft) veldcompetitie

Alle geplande wedstrijden in (het tweede deel van) de veldcompetitie worden dit seizoen afgelast, evenals alle toernooien en evenementen, behorend bij de veldcompetitie. Over de afwikkeling van de veldcompetitie – dus rangschikking en promotie- en degradatieregeling  – besluit het KNKV uiterlijk maandag 6 april, dezelfde einddatum die eerder aangekondigd is voor wat betreft de afwikkeling van de zaalcompetitie.

Update en FAQ
KNKV-voorzitter Rob Meijer zal deze week nader ingaan op de impact van het coronavirus en de bijbehorende kabinetsmaatregelen op onze korfbalverenigingen. Verder verschijnt op KNKV.nl spoedig een FAQ-overzicht (door verenigingen veel gestelde vragen en de antwoorden hierop).

Als bestuur gaan wij ons beraden wat dit verder betekend voor o.a.  bijvoorbeeld de ledenvergadering enz. enz. Zodra wij hier besluiten over hebben genomen gaan jullie dit van ons horen. Voor KCD1 blijft het dus nog steeds even spannend. Blijf ons verder wel volgen op de site en facebook want na het spectaculaire succes van de digitale pubquiz afgelopen zaterdag komen er al weer nieuwe leuke digitale evenementen aan. Wees zuinig op jezelf en wees zuinig op elkaar! Laten wij als club vooral ook digitaal in verbinding blijven!

Vr.gr.
Namens het bestuur KCD
Rik Bouwhuis
Voorzitter KCD