Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Bijzondere ploeg. Leek voor de competitie niet eens volledig te zijn. Maar het werd een achttal. Dat was mager, bleek later. Met twee langdurig geblesseerden heb je altijd invallers nodig. Die zijn altijd te vinden (met dank aan Dorine en Janneke). Want bij het derde mag je altijd schieten. Drie wil niet korfballen op zijn Italiaans. Nee, winnen doe je door er meer te maken. Dat lukt niet altijd. Dan verlies je. Is dat erg. Ja, maar met een doelsaldo van 155 voor en 169 tegen in tien zaalwedstrijden beleef je wel het nodige. Grootste deceptie? De nederlaag tegen Eemvogels in Soest. Snel vergeten.

De grootste vreugde. De overwinning tegen Eemvogels. In Doorn. Uitslag? 32-11….Nee, geen typefout en ook geen rekenfout. 32-11. Dan vergeten we dat er daarna niet meer werd gewonnen. Makkelijk zat. Deze competitie is toch niet gespeeld. Toch? Dus nederlagen waren er niet.

Die overwinning wel. Die blijft. Probeer daar dit jaar nog maar eens overheen te komen. Lukt vast niet. Wedden?