Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

We beginnen er al een beetje aan te wennen; zaterdag 20.00 de KCD livestream. Afgelopen 2 weken hebben we erg genoten van het maken van deze streams. Daarom willen we proberen hier een vast lichtpuntje van te maken tijdens de quarantaine.

Helaas hebben we niet elke week genoeg tijd voor een uitgebreid programma. Zo ging er in de huldigingsstream bijvoorbeeld meer dan 20 uur aan voorbereidingswerk zitten. Daarom hebben we voor komende zaterdag iets simpels (maar niet minder gezellig!) op de planning staan. De KCD Live Lounge.

We hosten deze stream vanaf 20.00 (tot 22.00) weer op kcdoorn.nl. Hier worden ingezonden foto’s en filmpjes afgespeeld, kan men met elkaar chatten en worden op verzoek nummertjes gedraaid. Mis jij de gezelligheid dus ook, kom dan even lekker loungen met de rest van de club!

Verder zijn we heel benieuwd wat voor mooi materiaal jullie met elkaar willen delen. Je kunt een leuke boodschap opnemen en insturen, of misschien heb je nog een leuk oud filmpje of oude foto’s welke je graag even onder de aandacht brengt. Maak het zo gek als je wilt! Alle foto’s en filmpjes mogen opgestuurd worden naar live@kcdoorn.nl voor uiterlijk zaterdag 4 april 12:00. Dit kan als bijlage, download linkje, Youtube video of hoe je het ook kan bedenken. (Filmpjes maximaal 3 minuten) De muziek kan je tijdens de stream live in de chat aanvragen.

PS: Op 11 april staat er weer een quarantaine quiz gepland! Meer informatie hier over volgt.