Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Bewegen is goed; natuurlijk altijd op ten minste anderhalve meter afstand van elkaar maar sporten zorgt voor weerstand en dat is goed in de strijd tegen het virus. Korfbal, dat missen we natuurlijk verschrikkelijk maar daar kan je wat aan doen. Pak een bal en een korf en je kan aan de slag…

Die heb je natuurlijk niet thuis. Maar dat kan binnenkort veranderen!

Je kunt een set (bal, paal, korf en standaard voor gras, dus met pin) lenen bij KCD. Natuurlijk alleen als je lid bent. Stuur uiterlijk vrijdag 3 april voor 18.00 uur een mail naar bestuur@kcdoorn.nl met je naam, telefoonnummer en het team waarin je speelt (i.v.m. de hoogte van de korf). Dan noteren we je naam en kun je de set ophalen op zaterdag 4 april tussen 10.00 en 11.00 uur bij het materiaalhok op het veld. Er zijn 12 sets beschikbaar. We doen het op volgorde van binnenkomst.

Omdat je voor veel geld van de club meeneemt moet je wel een bruikleenovereenkomst tekenen. En als er veel meer belangstelling is dan we sets hebben, gaan we na een paar weken rouleren zodat iedereen aan bod komt!