Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

UPDATE 7 april 16.30 uur:
In navolging van de kabinetsmaatregelen tegen het coronavirus heeft het KNKV in de afgelopen weken enkele ingrijpende besluiten moeten nemen over de Nederlandse korfbalcompetitie. Over de afwikkeling van de veld- en zaalcompetitie 2019/2020 heeft het Bondsbestuur maandag 6 april het volgende besloten:

Veldcompetitie beschouwd als niet gespeeld.

De gehele veldcompetitie 2019/2020 wordt beschouwd als niet gespeeld. Van deze competitie is slechts de helft – of iets meer – afgewerkt en daarom is het Bondsbestuur van mening, dat hieraan geen waarde kan worden toegekend. Er zijn dus geen kampioenen en degradanten. Over de indeling van de veldcompetitie van volgend seizoen doet het Bondsbestuur te zijner tijd nadere mededelingen.

Zaalcompetitie wedstrijdkorfbal.

Bij het wedstrijdkorfbal de huidige stand de eindstand en vindt overeenkomstig de geldende promotie-degradatieregeling promotie en degradatie plaats. Over de precieze gevolgen voor alle teams volgt op korte termijn informatie.

Wij feliciteren als bestuur het 1e team van KCD met het kampioenschap en de promotie. Natuurlijk hadden wij het liever anders gehad maar gezien de tijd waarin wij leven is het niet anders. Maar kampioen zijn wij!!!! En promoveren naar de 3e klasse gaan wij ook !!!!!!

Bestuur KCD.