Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

We hadden het al een kleine teaser gegeven vorige week. Maar nu is het officieel. Zaterdag om 20.00 spelen we de KCD Quarantaine Quiz Deel 2!

Het eerste deel vonden wij ongelofelijk gezellig. De opkomst en het enthousiasme was geweldig, de reacties waren hartverwarmend en misschien was het zelfs een beetje verslavend. Daarom nu tijd voor de volgende editie!

We houden zo veel mogelijk hetzelfde. (Op de vragen na dan!) Wat moet je hebben? Een scherm waarop je de stream kan kijken via kcdoorn.nl en een scherm waarop je naar Kahoot.it kan om mee te spelen. Iedereen kan individueel mee spelen op zijn of haar eigen mobiel of laptop!

Er kunnen tot 2000 spelers mee doen. Nodig dus gerust al je vrienden, familie of andere geïnteresseerden uit. Zaterdag: 20.00, kcdoorn.nl. Wij hebben er zin in!