Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Het is niet eens echt meer een aankondiging… Elke zaterdag om 20.00 kan je naar de KCD stream kijken, en komende zaterdag zal daar geen verschil in zijn. We hebben afgelopen week weer ontzettend genoten. Bedankt voor de gezelligheid allemaal! Laten we het komende zaterdag weer net zo leuk maken!

Wat staat er deze week op de planning?
De interactie van het quizzen en puzzelen is ons tot nu toe het meest bevallen. Daarom gaan we dit de komende weken er in houden. We spelen zaterdag dan ook weer een quarantaine quiz. Deze keer zijn de vragen en het spel een beetje ‘bijzonder’. Het enige wat je weer nodig hebt is een scherm om op te kijken en een scherm om Kahoot op te openen.

Wat we precies gaan doen houden we nog even geheim. Om hier achter te komen is er maar één manier: Speel zaterdag om 20.00 mee via kcdoorn.nl!