Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Lieve trouwe supporters,

Nu het seizoen officieel ten einde is en wij ook duidelijkheid hebben over ons kampioenschap is het tijd voor een bericht vanuit het eerste. Dit bericht had eigenlijk pas in juni moeten komen maar helaas zorgen de huidige omstandigheden ervoor dat het vervroegd is naar nu.

Na alle mooie stukjes over alle teams en wat een geweldige vereniging wij hebben, kan deze er ook nog bij. Want wat hebben we een prachtig seizoen gehad met elkaar. Het klopt dat je als eerste team in de spotlight staat wanneer je goed presteert. Maar er schuilt veel meer achter zo’n eerste team dan je terugleest in de verslagen of uit kan maken uit de standen. Degenen die daarachter schuilen zijn jullie. Onze trouwe supporters. Kampioen worden doe je namelijk met de hele vereniging. Wij kunnen nog zo hard trainen, nog zo mooi korfbal laten zien en nog zo’n gezellige ploeg hebben, maar zonder jullie hadden wij dit natuurlijk nooit bereikt.

Dat hebben jullie ons dit seizoen meerdere keren laten merken. Uit bij Koveni bijvoorbeeld, onze eerste “kampioenswedstrijd”. We waren allemaal gespannen voor die wedstrijd maar toen we zagen hoeveel van jullie er naar Nieuwegein waren gekomen om ons aan te moedigen voelden we ons een stuk sterker. We namen de punten mee naar Doorn, dankzij jullie. Er kwamen de wedstrijden erna steeds meer mensen kijken. Tegenstanders speelden niet alleen tegen ons, ze speelden ook tegen ons publiek. Kijk bijvoorbeeld naar de wedstrijd tegen Arena in Rhenen. De tribune zat vol met onze supporters en wie er voor Arena kwam moest ergens anders gaan staan. Ook die wedstrijd hadden we jullie hard nodig. We hadden het zwaar, speelden niet zo goed als we konden. Toch bleven jullie achter ons staan en hielden vertrouwen. Iedereen had het over de knappe prestatie die wij hadden geleverd door van zo’n achterstand terug te komen, maar die prestatie leverden we met zijn allen. Daar zijn jullie net zo’n groot onderdeel van geweest als wij.

We hebben het feest helaas nog niet zo kunnen vieren als we van te voren hadden bedacht. Maar wanneer al deze ellende weer voorbij is vieren we ons kampioenschap alsnog. Met jullie uiteraard. Met zijn allen als vereniging. Want jullie verdienen dit net zo erg als wij!

Zonder jullie was het ons niet gelukt dus vanuit de grond van ons hart: BEDANKT!!

Liefs van het eerste