Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

We 💚 you KCD jeugd!!

Wat een enthousiasme deze week bij de opdracht!

Doormiddel van toegestuurde foto’s heeft de jeugd een speurtocht gelopen/gefietst door hun woonplaats. Bij elke “foto” die zij vonden hebben zij selfies genomen, wat resulteerde in de leukste foto collages!

Jasper Vink van onze E1 was zo enthousiast, dat hij al bijna aan het speuren was voordat de foto’s überhaupt in de app groep stonden. En zelfs de familie van Os was deze week op tijd met insturen van hun collage, wij zijn trots hoor! Maar deze week hadden we één dame, die ons ontzettend mist en zo van onze groen witte kleuren houdt, dat zij is gaan speuren in haar korfbal tenue en met bal!

Het JAC was hier zo van onder de indruk dat Nienke Leppink deze week de originaliteitsprijs heeft gewonnen, goed gedaan toppertje!!
En natuurlijk ook aan al onze andere jeugdleden, super gedaan!!
Op naar de volgende opdracht!

Wil jij ook meedoen?! Opgeven kan altijd bij Myrthe of Dorine

Stay safe
Liefs,
Het JAC 💚🤍

Klik hier voor de foto’s!