Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Heb ik al…. Vraag maar in het dorp of omstreken.

Ben ik al…. Want ik korfbal en vind KCD een leuke club.

Mis. Er komen officiële Vrienden van KCD. We hebben binnen de club heel verschillende mensen. Natuurlijk de spelende leden. Dat is een duidelijke groep. Verder de AR’en die soms spelen en mogen komen trainen. Ook een duidelijke groep.

Maar daarna: allemaal leuke en lieve KCD’ers: ereleden, oud-leden, mensen die wat voor de club doen (soms heel veel) als bestuurder, commissielid, medepresentator van KCD-TV en/of los/vaste vrijwilliger, donateurs.

Voor die groep mensen roepen we een nieuw lidmaatschap in het leven: Vriend of Vriendin van KCD. Je bent/wordt lid van de club, we waarderen enorm je inzet en/of betrokkenheid en hopen dat je dat –net als de meeste spelende leden- heel lang wil doen/blijven.

We geven je op als lid van onze club. En we gaan geen contributie heffen maar we vragen van een Vriend(in) van KCD een vrijwillige jaarlijkse bijdrage die ze zelf mogen bepalen. Daarmee vergroten we de basis onder onze club hopelijk (nog) verder.

Als je onder deze leuke categorie mensen met een KCD-hart valt, kun je de komende tijd benaderd worden door het bestuur. Maar je kunt ook uit jezelf op de site het formulier downloaden. Om het makkelijk te maken hebben we hier al een link. (https://www.kcdoorn.nl/vriend-van-kcd/)

En mocht je iemand Vriend(in) willen maken, tip het Bestuur of laat zo iemand zichzelf aanmelden. We maken KCD groter en groter op deze manier.

Laten we zorgen dat we qua Vriendengroep gaan lachen om Facebook!!!