Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Beste leden, ouders en verzorgers,

Terwijl we allemaal nog aan het wennen zijn aan de Coronavirus maatregelen moeten we ook alvast kijken naar volgend korfbal seizoen. We gaan er hierbij hoopvol van uit dat we na de zomer weer kunnen korfballen. Dit is echter in deze tijd nog altijd onvoorspelbaar, dus houd er rekening mee dat hier nog van alles aan kan veranderen.

Als we na de zomerstop de trainingen en wedstrijden mogen hervatten willen we hier natuurlijk klaar voor zijn. Op die manier kan iedereen zo snel mogelijk het korfbalplezier weer ervaren. Daarom publiceren we hierbij de concept opstellingen van volgend jaar.

Let op!
Deze opstellingen zijn conceptopstellingen. Hier mag nog op gereageerd worden en kan nog veranderen. Alles wat hieronder staat is dus nog niet definitief. We willen iedereen de kans geven om tot 7 mei te reageren op de opstelling door te mailen naar tc@kcdoorn.nl. Hierna zullen wij eventuele aanpassingen doorvoeren en een definitieve opstelling publiceren.

______________________
Senioren
Onze club is het afgelopen jaar bij de senioren aardig gegroeid. We zijn ontzettend blij met alle nieuwe leden en de gezelligheid. Door de aanwas van spelers hebben we ons dit jaar kunnen verdiepen in de mogelijkheid om 5 senioren teams te maken.

We hebben veel verschillende puzzels en mogelijkheden uitgewerkt voor zowel opstellingen met 4 teams en met 5 teams. Bij de opstellingen van 5 teams kwamen we echter nog té dicht op het randje van problemen bij mogelijke blessures of andere onvoorziene zaken. Daarnaast zien wij in de teams die wij kunnen maken zodra het er 4 zijn een betere verdeling van het speelniveau en onderlinge klik van de spelers. Daarom hebben wij uiteindelijk gekozen om het bij 4 teams te houden.

Gedurende het jaar zullen wij wel de mogelijkheid blijven onderzoeken of we alsnog een 5e team kunnen maken zonder te hoeven compenseren op speelplezier en risico bij blessures. Mocht je zodoende ook nog nadenken om lid te worden van KCD, vragen we je dit ook voor 7 mei aan ons door te geven zodat we dit kunnen meenemen in de definitieve opstellingen.

Conceptopstellingen Senioren:
Selectie
Mees, Gert, Sam, Allard, Sybren, Tim, Johan, Niek, Jan, Jort, Bart
Nienke, Lisanne, Marja, Esmee, Lotte, Aniek, Anouk, Joyce, Laura, Myrthe, Birgit

Uit de selectie zullen de volgende teams geselecteerd worden:
KCD 1: 5 heren / 5 dames
KCD 2: 6 heren / 6 dames

Meer informatie over de selectieprocedure zal na de definitieve opstellingen volgen.

KCD 3
Marco, David, Thomas, Niels, Jochem, Glenn
Eline, Daniëlle, Esther, Kim, Esmiralda, Joline

KCD 4
Peter, Andreas, Rob, Philip, Louis
Jacqueline, Janneke, Gerina, Bianca, Ingrid

Algemeen Reserve
Merel
Rik
Paul

We horen van veel spelers dat goede trainers voor de seniorenteams van belang zijn. Deze mening delen wij. Hier zal na de definitieve opstellingen meer informatie over komen. We gaan samen met de trainersbegeleider en het bestuur ons uiterste best doen passende coaches/trainers voor de teams te vinden.
______________________
Jeugd
Voor de jeugd konden we dit jaar alle teams nagenoeg hetzelfde houden. De jongere jeugdteams kunnen nog een jaar in dezelfde leeftijdscategorie blijven spelen. De oudere jeugdteams kunnen intact de stap maken naar de volgende leeftijdscategorie.

De opstellingen voor de jeugd zien er daarmee als volgt uit:
Conceptopstelling Jeugd:
KCD A1
Jasper, Wessel
Sifra, Nina, Nassira, Jonna, Meijke, Rozemarijn, Klaske

KCD B1
Luke, Nino, Jasper
Anna, Nienke, Maaike, Noëlle, Elsa, Vera, Floortje

KCD D1
Bram, Thijs, Freek
Carice, Nikki

KCD E1
Sabastiàn, Jasper, Siem
Sophie, Yvette, Nienke

Ook voor de jeugd gaan we opzoek naar goede trainers voor volgend jaar. Hierover zal na de definitieve opstellingen meer bekend worden gemaakt.
______________________

Mocht je willen reageren op bovenstaande opstellingen vragen we je dit vóór 7 mei te doen. Dit kan via tc@kcdoorn.nl. Wij zullen dan contact met je opnemen over je vraag en waar mogelijk zo veel mogelijk feedback verwerken in onze definiteve opstellingen. De definitieve opstellingen zullen wij uiterlijk 15 mei publiceren.

Voor nu wensen we iedereen veel gezondheid toe!
Technische Commissie KCD