Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

We kunnen weer het veld op. De palen en ballen komen dit weekeinde weer terug op het veld en dan kunnen we woensdag weer heerlijk als team gaan trainen. Omdat we bij de B en de C afstand moeten houden, zijn sommige tijden een beetje anders.

D en E 18-19 uur

C 19-20 uur

B 20-21 uur

Lees voor je gaat trainen eerst het protocol op de site goed door. De kantine is dicht, thuis dus eerst even naar het toilet en dan naar het veld. Kom niet te vroeg en ouders moeten de kinderen bij de poort naast de kantine afleveren en weer ophalen. Kom niet via DEV want daar is het al druk genoeg.

Op het veld is er natuurlijk de trainer, maar er is ook een Corona Coördinator en die kan ook aanwijzingen geven. Volg die altijd op.

Veel plezier en heerlijk dat we weer gaan beginnen.