Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

KCD kan terugblikken op een mooi seizoen. De niet volledig afgemaakte zaalcompetitie werd besloten met promotie naar de derde klasse en op het veld zou de Doornse ploeg met nog alle troeven in handen aan de tweede competitiehelft zijn begonnen als niet corona roet in het eten had gegooid. De mooie resultaten en de goede samenwerking waren voor KCD voldoende aanleiding de technische staf voor een tweede jaar aan zich te binden. Trainer/coach Paul Kraan en assistent Ton Bakhuizen blijven aan en zien de selectie verder doorgroeien nu een aantal oud-spelers op het KCD-nest terugkeren. De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen worden nu afgerond in afwachting van verdere berichten over de competitie waarvan de start in het eerste weekend van september is gepland.