Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Om maar gelijk met de virtuele deur in huis te vallen; Dit weekend is er geen KCD stream. Volgend weekend doen wij nog een laatste (afsluitings) quiz/stream.
 
De quarantaine was in de eerste maanden voor iedereen natuurlijk erg spannend. We zochten naar nieuwe creatieve ideeën om verbonden te blijven en onszelf te vermaken. Die hebben we op verschillende manieren met elkaar gevonden, en daar hebben we ons erg mee vermaakt.


De maatregelen worden echter nu weer wat versoepeld en de regelmaat keert weer terug naar het leven. Zo zien we elkaar ondertussen alweer op het korfbalveld. Daarmee is de nood voor een stream minder en het nieuwe randje er ook een beetje van af. Daarom houden wij een gouden regel binnen de sport aan; Stoppen op je hoogtepunt!
 
We willen natuurlijk wel in stijl afsluiten, dus volgende zaterdag 23 mei om 20.00 kan je nog eenmaal meespelen met de leuke quarantaine quiz! Tot dan!