Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Na lange tijd in een KCD-Lock Down te hebben gezeten, ziet het er nu naar uit dat er steeds meer mogelijk gaat worden om weer met elkaar in actie te komen. Op het moment zijn de trainingen weer enigszins begonnen en vanaf 1 juli a.s. mag, als alles goed gaat, ook de kantine en het terras weer open. Alles met de nodige beperkingen, maar er is in ieder geval weer zicht op iets leuks!

In de afgelopen periode zijn er veel creatieve ideeën ontstaan om de rare 2e helft van het veldseizoen alsnog ‘bruisend’ te beginnen. Zo zijn er al plannen voor een feestelijke training op woensdag 1 juli, een alternatief Pinksterkampje, eetcafés, korfbaltoernooitjes en zomertrainingen. Op het moment zijn dit nog leuke wilde plannen, maar dat er serieus vervolg aan gegeven gaat worden is zeker.

Om alle plannen van iedereen samen te voegen en enigszins te coördineren hebben Arnoud en Rik zich opgeworpen om dit te coördineren. Niet direct om activiteiten te organiseren, maar om samen met iedereen die zich hiervoor in wil zetten, tot een mooi zomerprogramma te komen waar iedereen vrolijk van wordt.

Daarom willen wij iedereen vragen om alle geopperde ideeën per mail (zomeractiviteiten@kcdoorn.nl) of mondeling aan ons door te geven. Dan krijgen we een goed overzicht van wie wat wil organiseren en kunnen we alles op elkaar afstemmen. Uiteraard zal alles getoetst worden aan de regelgeving die voor het moment van de activiteit geldend is. De gezondheid zal uiteraard altijd voorop blijven staan!

Binnenkort zullen wij iedereen n.a.v. de input mondeling raadplegen. Als de gehele organisatie rond is zullen we het programma publiceren. Daarna is iedereen/iedere commissie uiteraard zelf verantwoordelijk voor de verdere invulling en uitvoering van de geïnitieerde activiteit.

We hopen op heel veel input en leuke ideeën voor een top KCD-zomer!

Rik en Arnoud

mail: zomeractiviteiten@kcdoorn.nl