Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Amper drie etmalen nadat bij KCD de korfballer van het jaar is bekend geworden kun je laten zien dat jij ook een hele grote bent! Want waar 1 juli het feest van de spelende leden is, is dat op zaterdag 4 juli voor iedereen die KCD een goed hart toedraagt. En daarna, voor het eerst sinds lang, weer een afsluiting met het KCD Eetcafé!! We verwachten naast deelname van alle spelende leden ook de deelname van vrienden van KCD (ouders, sponsors, supporters, oud-leden enzovoort).

Vanaf half vier is de inloop waarna om 16 uur het schottoernooi van start gaat. We schieten met tweetallen en hopen rond een uur of zes de finales te gaan spelen. Daarna lekker eten met zijn allen, wat hebben we dat gemist (vaste prijs 5 euro, zoals gewoonlijk).

Om alles in goede banen moeten we wel weten wie er meedoen en mee eten.

Je kunt je opgeven bij Jan Willem via secretariaat@kcdoorn.nl. Laat in die mail even weten of je meedoet met het schottoernooi (en met wie) en of je/jullie mee eten. Opgeven kan tot vrijdag a.s. 12 uur (bestellen van eten!!). Uiteraard kan je je ook opgeven als je me op het veld ziet!

Jan Willem