Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

De weersverwachtingen zijn niet erg duidelijk. Op de éne site wordt veel water verwacht, op de andere heel weinig. En het wisselt nog per uur.

Morgen wordt beslist of alles kan doorgaan. We gaan voor alles of niets. Dus toernooi en KCD eetcafé als één geheel. Als het festijn doorgaat is de inloop om half vier (kom achter langs de container en reinig je handen daar); de eerste bal gaat om 16 uur de lucht in. Zeventien duo’s bestrijden elkaar dan. Het eten start rond een uur of zes. In totaal schuiven dan 60 mensen aan! Dat gebeurt allemaal buiten. Binnen is echt onmogelijk. Neem een stoel –en als het kan- een tafeltje mee van huis want het gras kan nat zijn en we hebben onvoldoende stoelen/banken buiten staan.

Hopelijk gaat het door; uiterlijk 12 uur morgen staat het op de site wanneer we toch moeten afgelasten.