Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Wat een teleurstelling, maar we moeten de happening van vanmiddag cancellen.

Als we allemaal binnen hadden kunnen zijn, was er niets aan de hand geweest maar in deze teleurstellende coronatijd moeten we afstand houden en buiten zijn.

We gaan vandaag aan ons eigen succes ten onder want we hadden liefst 63 mensen in ons KCD eetcafé vanavond verwacht. Dan moet je buiten zijn en met deze weersverwachting (regen en temperatuur) is dat niet erg aangenaam; de bedoelde gezelligheid is dan ook een vraagteken.

Een grote domper. Dat betekent alleen dat we er met nog meer energie tegen aan gaan om van woensdag 15 juli een grootse happening te maken. Die avond mag je echt niet missen. We gaan nog groter uitpakken!

Nu even slikken en dan weer voorpret voor de 15e. En hopen op goed weer….

Het Bestuur