Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Met een zeer geslaagd korfbalfeest hebben we gisteravond officieel afscheid genomen van dit bewogen korfbalseizoen. Het leek wel of alles wat we gemist hadden de afgelopen maanden, op één avond mocht en kon worden ingehaald. Met grote inzet streed iedereen om de prijzen, van de poffertjes (tegen de 1500 werden er door Jeroen gebakken, dank daarvoor!) en pannenkoeken –gratis beschikbaar gesteld door onze hoofdsponsor de Wensput- werd volop gesmuld en uiteraard werden onze zaalkampioenen de C1 en KCD 1 volop in het zonnetje gezet. Dat gebeurde onder grote belangstelling, ook van toegestroomde ouders. Rik kon ook nog melden dat KCD dit jaar tot de grote groeiers van het KNKV hoorde met 18% ledengroei.

Daarmee kwam een mooi eind aan dit seizoen. Dat werd letterlijk spetterend afgesloten want ook nu kon de regen zich niet inhouden waardoor Peter tot zijn grote spijt het slotnummer moest cancellen. Dat deed overigens geen afbreuk aan het sportieve spektakel dat hij in elkaar had gestoken: ook Peter bedankt nogmaals!

En uiteraard bedanken we iedereen die heeft meegewerkt om dit jaar tot zo’n succes te maken!!

Daarmee is het seizoen officieel klaar. Maar helemaal stoppen doen we niet. Vanaf aanstaande woensdag hebben we vier woensdagavonden om acht uur een inloop: lekker partijtjes spelen met elkaar met een open kantine. En op de site zullen regelmatig nieuwsberichten blijven verschijnen met het oog op de voorbereiding en op seizoen 20-21, dus blijf regelmatig langskomen.

Maandag 17 augustus beginnen de eerste trainingen alweer. En op zaterdag 22 augustus zou ik ook geen afspraken maken….Een hele korte vakantie dus dit keer. Geniet ervan, blijf gezond en hopelijk zien we iedereen weer stralend terug halverwege augustus. Fijne vakantie!!

Het Bestuur