Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Pinksterkamp in quarantainetijd, niet de meest ideale combinatie. Daarom is pinksterkamp dit jaar helaas ook niet doorgegaan. Behalve dat dat voor jou, als trouwe kampbezoeker jammer was.
Was het ook erg jammer voor ons, de pinksterkampcommissie. 2020 aan ons voorbij laten gaan zonder pinksterkamp voelde gewoon niet goed, dus zijn wij aan de slag gegaan met een plan. Hoewel Pinksteren al lang voorbijgegaan is, is de pinksterkamp spirit er bij ons nog steeds. Daarom deze zomer een alternatief pinksterkamp. Niet helemaal naar Brabant rijden maar lekker dichtbij huis. Niet drie dagen feest en slecht slapen maar één nacht waarin we dat allemaal samenproppen. Niet, zoals sommige van ons, in een kampgebouw slapen maar in je eigen tent. Niet dicht op elkaar dansend de nacht door maar gewoon netjes op 1,5 meter.

Het plan is Pinksterkamp in het kort op de club. 22 augustus vanaf 14:00 kun je een (speciaal)biertje/wijntje/frisje/of waar jij zin in hebt komen drinken.

Daarna gaan we lekker eten met zijn allen, om vervolgens naadloos door te gaan in de thema-avond waarop je beste outfit van het andere geslacht mag aanmeten.

Kosten voor het kamp bedragen €20,-. Wat koop je daar allemaal voor? Nou, heel veel. Avondeten, ontbijt, toegang tot het feest, een staplaats voor je tent, en een overheerlijke borrel box!

We hopen jullie natuurlijk allemaal te zien op 22 augustus! Opgeven kan tot 14 augustus door te mailen naar pinksterkamp@kcdoorn.nl