Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Pinksterkamp in quarantainetijd, zoals als gezegd niet de meest ideale combinatie. Daarom is pinksterkamp dit jaar tijdens Pinksteren niet doorgegaan. Wij als pinksterkamp commissie hebben ons daarom ingezet voor een alternatief pinksterkamp op de club. Dat zou a.s. zaterdag plaats moeten vinden, het leek allemaal zo goed te gaan. De voorbereiding liep op rolletjes, de outfits werden al aangemeten, en de drank al koud gezet.

Maar toen kwam corona weer om de hoek zetten, de besmettingen stijgen weer en gisteren kwam van uit het kabinet het dringende advies om niet meer dan 6 mensen bij jou thuis uit te nodigen. We moeten dus weer wat scherper op de regels letten en ons er beter aan houden. Dat leverde bij ons als commissie een vervelend gevoel op, moeten we het dan wel door laten gaan? Wij als pinksterkamp commissie denken van niet, wij willen het beste voor alle leden en bezoekers van het pinksterkamp. Daarbij vinden wij ook een verantwoordelijkheid horen voor de gezondheid van de aanwezigen, en door de huidige situatie kunnen we die helaas niet meer garanderen. Daardoor kan ook het alternatieve pinksterkamp helaas niet door gaan.

Betekend dit dan het einde voor pinksterkamp 2020? Waarschijnlijk wel, maar niet getreurd! Volgend jaar zijn we er gewoon wel weer! Wij gaan in ieder geval al brainstormen om pinksterkamp 2021 een pinksterkamp te maken om nooit te vergeten!

Groetjes, de pinksterkamp commissie