Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Sinds enige tijd is op woensdag van 4 tot 5 de Sportspeeltuin bij KCD te gast. Een leuke manier voor kinderen van 3 t/m 5 om lekker te bewegen. En er is een deel korfbal. Het is een initiatief van de gemeente en hij wordt nu nog gegeven door onze trainersbegeleider Ilse Teune, die buurtsportcoach is.

Deze Sportspeeltuin is eigenlijk een rondreizend circus dat bij elke Doornse sportclub een poosje te gast is. En dan door die club geleid moet gaan worden (onder regie van Ilse).

Bij KCD komt de sportspeeltuin –hebben we nu afgesproken- van de zomervakantie tot de herfstvakantie. De vraag is: wie wil gedurende die periode (7 of 8 weken) daar namens KCD leiding geven? Ilse heeft allemaal leuke oefeningen/spelletjes voor je, alleen het korfbalkwartiertje mag je zelf bedenken.

Dit jaar zal Ilse nog afmaken, maar als je interesse hebt kun je nu alvast contact met me opnemen en in oktober een keertje meedraaien.

En o ja: die dag en tijd voor volgend jaar zijn in overleg vast te stellen. Het gaat dus nu vooral om interesse op termijn! Ik hoor graag van jullie!!

Jan Willem