Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Dat werd het niet helemaal maar eigenlijk ook wel. Vanaf 9 uur en onder een stralende zon startte de E de serie thuiswedstrijden van al onze teams. Er was wisselend resultaat: onder meer een mooie zege, een gemist kampioenschap, een zware nederlaag, een nederlaag waarbij je met opgeheven hoofd van het veld kon, een fraaie overwinning, een bejubeld gelijkspel en een teleurstellend gelijkspel. Ons eerste en tweede blijven koploper. En de winnaar was: de KCD-gemeenschap.

We ontvingen iedereen met koffie en koek, we bedankten de scheidsrechters in deze week van de scheidsrechter met iets lekkers, het streamteam zorgde ervoor dat nagenoeg de gehele dag de verrichtingen van de teams gevolgd konden worden, de bank/wisselspelers regenden ’s middags niet helemaal nat door de partytenten als luxe dugout. Kortom, we zorgden ervoor dat iedereen ondanks de afwezigheid van toeschouwers en derde helft, nog een beetje zaterdag=KCD-korfbal gevoel had. En die we zijn alle vrijwilligers die er -vaak spontaan- stonden om er iets moois van te maken.

Natuurlijk, het is niet ideaal maar we willen iedereen die heeft meegewerkt aan deze bijzondere zaterdag van harte danken voor de inzet en het trotseren van de regen. En we duimen dat we dinsdag ontkomen aan al te drastische maatregelen..

Het Bestuur