Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Beste leden ouders en verzorgers,

Nu de nieuwe richtlijnen van kracht zijn en duidelijk het signaal wordt afgegeven zo min mogelijk verplaatsingen te realiseren staan wij als vereniging en bestuur voor wederom een fors dilemma. Na het lezen van de adviezen van RIVM, NOC / NSF, KNKV en het polsen van onze senioren, jeugdtrainers en het raadplegen van collega verenigingen zijn wij met pijn in ons hart tot de volgende conclusie gekomen.

De senioren:
Wedstrijden en trainingen worden stop gezet tot de volgende persconferentie op 27 oktober 2020. Nog steeds stijgen de besmettingen. Het is dus maar de vraag of er daarna überhaupt nog wel gesport mag worden. Afhankelijk hiervan zullen wij ons opnieuw beraden wat de mogelijkheden zijn. Of de zaalcompetitie door gaat en wat dit dan gaat betekenen is ook voor ons nog een grote vraag. Wij gaan in ieder geval de nodige scenario’s bedenken en uitwerken.

De jeugd:
Geen wedstrijden. De jeugd mag wel blijven trainen. Het is aan de trainers wat zij in de herfstvakantie willen doen. Los van de vakantie respecteren wij uiteraard de keuzes van ouders en verzorgers van jeugdleden als zij anders beslissen. De E traint mee met de D.

Wij beseffen ons dat dit niet de keuze van een ieder is maar wij rekenen op jullie begrip. Als bestuur willen wij ook niet anders dan een zo snel mogelijk “normaal” als vereniging. Heb je vragen en of ideeën laat het ons vooral weten.
Het belangrijkste is: Blijf gezond en wees lief voor elkaar!

Bestuur KCD
Rik Bouwhuis
Voorzitter