Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Het is natuurlijk een hele rare periode en we missen elkaar heel erg. Maar ondanks dat vele zaken stil komen te liggen draait de clubactie stilletjes nog door. Ook daar begint nu echter het einde in zicht te komen.
Dit jaar is de uiterlijke invoerdatum van de lotenboekjes op 21 november. Omdat we jullie niet echt meer zien vragen we jullie de boekjes aan de coaches te geven. De actiecommissie zorgt dan dat de boekjes via de coaches weer bij ons komen. Neem deze aub volgende week woensdag de boekjes mee (of maandag voor KCD 2 & 3).

Verder hebben we de online verkoop natuurlijk nog. Hier hebben we een hele snelle start gehad en zitten we ondertussen al op 880,- euro. Natuurlijk een erg mooi bedrag, maar we hadden ons doel voor online op 1000,- gezet en het zou super zijn als we dit nog halen. Als je dit bericht daarom nog 1x wilt delen op je facebook, in de familie of vrienden app of waar dan ook zou dat super zijn. Dan kunnen we met zijn alle die laatste push nog halen!

Online loten kopen doe je hier

In ieder geval super bedankt voor de inzet! En aan alle kopers van de loten, super bedankt voor de steun!