Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Los van de bijna wekelijkse coronaperikelen (zie daarvoor het aparte artikel op deze site) is er het nodige te melden op bestuurlijk gebied.

· Onze medewerking aan de Devils Trail leverde weer het vaste bedrag van 400 Euro op; dank aan de medewerkenden.

· Mooi was de opbrengst van de Rabo Clubsupport: 587,23 Euro leverde die dit keer op, een verbetering met zo’n 200 Euro. Iedereen die meedeed: van harte bedankt!

· Laatste onderdeel op actiegebied: nog even de laatste inzet plegen voor de Grote Clubactie. Sommige teams kochten een superlot. Nog een idee op de valreep? We zijn nog niet op ons doel, dus doe nog even je best!

· Begin december bespreken we binnen het bestuur een eerste opzet van de meerjarenbegroting die we op de ledenvergadering hebben beloofd. Daar zal daarna nog wel wat aan gebeuren, maar zodra we de zaak rond hebben zullen we, zoals beloofd, een ledenvergadering bijeenroepen om de zaak te bespreken.

· We groeien nog steeds: bij de senioren is er groei (er zijn al weer vier belangstellenden gespot!) en –heel mooi- bij de D, de E en de Kangoeroes blijft de jeugd binnen komen: begin september vorig jaar hadden we 9 leden in deze groep. Kom nu eens in Steinheim: we gaan naar de 23 kinderen als alle belangstellenden daadwerkelijk lid worden!

· Dat gebeurt op dit moment zonder actieve werving (clinics op scholen bijvoorbeeld kunnen niet altijd gegeven worden). Daar komt binnenkort –als de corona dat toestaat- verandering in, maar de huidige groei betekent dat jullie als lid zulke mooie dingen over KCD vertellen dat het mensen nieuwsgierig maakt om te komen!

 

Tenslotte hopen we dat de situatie zich weer zo keert dat we elkaar weer meer kunnen ontmoeten. Via de KCD Code, een spel met 13 teams inmiddels, blijven we actief met elkaar (hulde aan de makers!, via de teamapps en Teamsvergaderingen houden we contact maar het mooiste zal zijn elkaar weer echt te spreken! Wij zien er naar uit!

 

Het Bestuur