Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Oorspronkelijk zou de grote clubactie per 21 november afgelopen zijn. Dit was de datum dat de verkoop zou stoppen en de boekjes ingevoerd moesten zijn. Omdat het nu wat moeilijker is om alle boekjes te ontvangen tijdens de corona maatregelen heeft de organisatie besloten de actie 1 week te verlengen.

Zover wij weten hebben we alle boekjes al in ontvangst mogen nemen en zijn deze verwerkt in het systeem. Mocht jij nog een lotenboekje hebben waar iets in staat geef deze dan graag zo snel mogelijk aan je coach. Via de coaches regelen we dat deze bij de actiecommissie terecht komen. Ben jij helemaal met de tijd mee gegaan en heb je alles online verkocht? Dan mag je net zo trots het boekje weg gooien.

De verlenging betekent ook dat we online nog 1 week langer kunnen verkopen. Wat momenteel de tussenstand is houden we nog heel even geheim. Dat maakt de onthulling nog wat leuker. Heb jij de afgelopen weken onze spam gemist of denk je “Ik wil toch nog bij de support supporters horen!”? Dat kun je tot 30 november nog je loten kopen via lot.clubactie.nl/lot/korfbal-club-doorn/476139.

Iedereen alvast bedankt voor de inzet, het delen, de steun en jullie groene hart!