Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Vrijdagmiddag waren Rik en Jan Willem op bezoek bij onze hoofdsponsor de Wensput. Dat was een formeel bezoek want de Wensput gaf aan het contract te willen openbreken. We zitten momenteel op de helft van onze driejarige overeenkomst maar we gaan verlengen. Drie jaar wordt vijf jaar dat betekent dat de Wensput tot en met seizoen 2023-2024 onze hoofdsponsor blijft!

Het wordt nog mooier: de Wensput wil met ingang van seizoen 2021-2022 de sponsoring uitbreiden. Hoe we dat vorm gaan geven, gaan we de komende maanden met elkaar verder uitwerken; het onderwerp jeugd speelt daarbij een belangrijke rol. Het bestuur is de Wensput dankbaar voor deze uitbreiding en het vertrouwen in de club, maar duidelijk werd ook dat de Wensput KCD een prachtige club vindt!

Het bezoek werd beklonken met een paar heerlijke oliebollen. Dat kon je natuurlijk zelf ook verzinnen als je regelmatig onze site/Facebook bezoekt!

Het bestuur