Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Allereerst wensen we iedereen een mooi en gelukkig 2021 toe. We beginnen echter niet lekker. In de situatie rond corona komt nog niet veel verbetering: nog steeds vele besmettingen en nu ook de Engelse variant met een grotere besmettelijkheid. De regelgeving voor senioren is daarnaast ook zo streng dat er nauwelijks leuk getraind kan worden.

Om die reden hebben we besloten alle activiteiten op een laag pitje te houden en de Kerstvakantie nog wat te verlengen. We wachten de persconferentie van 11 of 12 januari af voor we besluiten of we weer in een meer actieve stand kunnen/mogen komen.

Teleurstellend, dat beseffen we maar we vinden het niet verantwoord momenteel. En we vinden ruim een week te overzien. Na de persconferentie komen we snel in de lucht met nadere maatregelen.

Het Bestuur