Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Inmiddels is duidelijk dat de zaalcompetitie dit jaar niet meer zal worden gespeeld. Alleen de Korfbal League is dit weekeinde van start gegaan (met Martin Falkenberg als onze scheidsrechter!!), dus via streams kun je kijken hoe korfbal er in het echt uitziet.

Voor onze club hebben we nagedacht wat goed is. Vrijdag hebben we met vertegenwoordigers van TC, JAC en SAC vergaderd en daar is het volgende uitgekomen.

Voor de senioren houden we de huidige maatregelen aan. We vinden dat een verantwoorde training volgens de regels zo lastig is, dat we daar niet aan willen beginnen. Wel is aan het SAC gevraagd om te bezien of er weer een veilige, ledenbindende activiteit kan worden bedacht. Daar komt ongetwijfeld binnenkort nader bericht over. Verder zijn we bezig te kijken of we met een app een competitieve vorm van laagdrempelige, individuele bewegingsactiviteit kunnen starten. Heb je zelf goede ideeën, neem dan contact op met ons of het SAC want we willen er alles aan doen om het verenigingsgevoel optimaal te houden, zeker nu we nog een poos op deze manier door moeten.

Voor de jeugd kijken we of er voldoende belangstelling bestaat om op de zaterdagen op ons veld actief te worden. Dat kan via trainingsvormen en bootcamp-achtige activiteiten. Er komen geen avondtrainingen voorlopig. We hopen, als er belangstelling is, zaterdag 23 januari te kunnen starten. Verder is het JAC aan het broeden op activiteiten zodat ook voor onze jeugd de binding blijft.
We moeten nog een poos op een ongewone manier door.

We kijken uit naar de dag dat we elkaar weer kunnen zien op het veld of in de zaal.

Het Bestuur