Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Nu we geen enkel zicht hebben op normale trainingen voor senioren, hebben we besloten ook voor deze groep iets aan te bieden binnen de geldende regels. Het is niet veel, maar hopelijk helpen alle beetjes.

Op zaterdagmiddagen kunnen koppels een half uur tegen elkaar schieten. We hebben 12 palen dus we kunnen 6 koppels tegelijk op het veld hebben. Je schiet een half uur tegen je partner en dan is het klaar. Tegen een ander schieten kan niet. Je moet echt met zijn tweetjes bezig zijn en ook nog 1,5 meter afstand houden. En daarna weer van het terrein af.

Na dat half uur is er dan ruimte voor een nieuwe shift van maximaal 6 koppels.

Praktisch: start om 13.30 uur; 2e serie koppels bij voldoende belangstelling start om 14 uur.

Opgeven van een koppel bij secretariaat@kcdoorn.nl

Eerste 6 koppels die zich opgeven worden om 13.30 uur geplaatst; de volgende koppels om 14 uur.

Zaterdag a.s. starten we om te kijken of dit wat is. Op basis daarvan kijken we hoe we het verder doen.

Het bestuur