Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

En weer mag er wat meer….

De zaterdagen blijven bijna ongewijzigd. Van half twee tot half drie hadden we twee keer een half uur het koppelschieten. Die tijd blijft maar je mag ook met drie of maximaal vier komen schieten. Blijf je opgeven op de planner: 1 reservering per 2-, 3-, of 4-tal. Dan weten we dat we voor jullie twee korven moeten reserveren. Bij 5 groepjes per half uur is het vol.

Om half drie is er voor de onder-27 senioren weer een wedstrijdje onder leiding; ook hier geldt: geef je op via de planner.

En dan gaan we met de senioren ook weer op de woensdag (vanaf 17 maart) wat doen. Eigenlijk hetzelfde als op zaterdag; alleen is iedereen er dan tegelijk zodat we dan nog attenter op de regels moeten zijn. En ook hier geldt: alles via de planner.

Om zeven uur: koppelschieten voor twee-, drie- en/of viertallen. En om half acht nog een ronde.
Om zeven uur: voor de onder-27 senioren een aangepaste activiteit: deel training, deel partijtje(s), afhankelijk van de opkomst. We streven ernaar een trainer voor die groep te hebben staan. Ook hier geldt: geef je op via de planner.

Uiterlijk 20.15 uur is het veld schoon en het materiaal in de container zodat we op tijd thuis kunnen zijn!!

Het Bestuur