Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Ons veld is al enkele weken weer open voor geïnteresseerden om te schieten of te trainen. Uiteraard alles zover de regels het toelaten. Zeker in deze tijden is het namelijk belangrijk om elkaar te kunnen zien en om genoeg beweging mee te krijgen. Dit is niet alleen voor onze trouwe leden belangrijk, maar voor iedereen. Daarom is zoals gewoonlijk ook nu iedereen welkom bij ons groen-witte clubje.

Leden, ouders, oud-leden, vrienden, kennissen, stille volgers, nieuwe buurtbewoners of wat dan ook. Ons veld en de gezelligheid van de club zijn in deze tijden nog belangrijker om te delen met iedereen. Daarom willen we je er graag aan herinneren dat wie je ook bent, je welkom bent om aan te sluiten bij onze activiteiten. Het aanbod daarvan is als volgt;

Voor de jeugd:
Maandag, woensdag en zaterdag: Training voor de A & B leeftijden.
Wil jij een keer meetraining? Stuur dan een berichtje naar tc@kcdoorn.nl

Voor senioren onder 27:
Maandag, woensdag en zaterdag: Training/partijvorm.
Wil jij hier aan meedoen? Meld je direct aan via onze planner: kcdoorn.nl/planner

Voor alle leeftijden:
Woensdag en zaterdag: Koppelschieten in 2-, 3- of 4-tallen.
Ook even een balletje gooien en bijkletsen? Meld je duo/groepje aan via kcdoorn.nl/planner

De kantine en voorzieningen zijn helaas nog niet geopend, maar dat houd ons niet tegen van een gezellig praatje en wat sportiviteit.
Tot snel op het veld!