Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Hoofdtrainer Paul Kraan en trainer Ton Bakhuizen geven ook volgend jaar leiding aan KCD 1. Afgelopen seizoen begonnen ze, na een succesvol eerste jaar, aan hun tweede seizoen bij KCD. Het team maakte een aantal veranderingen door en na een korte gewenningsperiode kwam er steeds meer structuur in het team. Alle competitiewedstrijden in de 4e klasse werden gewonnen.

Helaas, voordat het eerste team kon laten zien wat ze in de zaalcompetitie konden in de 3e klasse, gooide corona roet in het eten. Desondanks is het Bestuur erg blij met de aanpak en de speelwijze en heeft het er vertrouwen in dat Paul en Ton het team ook volgend seizoen aantrekkelijk en goed korfbal laten spelen.

Met de verlenging van het contract met de trainers van KCD 1 hebben we een eerste stap gezet met het invullen van de trainersstaf van volgend jaar. Komende tijd zal de TC verder gaan met het vormgeven van de teams en de daarbij behorende trainers.