Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Met het wegvallen van acties zoals de koningsdag markt heeft KCD weer een leuk evenement gemist waarmee we een extra zakcentje hadden kunnen verdienen. Onze club kennende laten we het daar niet bij zitten en gaan we alsnog op zoek om met zijn allen iets leuks te organiseren. Maar dan natuurlijk corona-proof!

Wat houd het in?
We organiseren een digitale garage sale! Hierin geven we de mogelijkheid aan onze volgers, vrienden, familie en sponsors om iets leuks voor zichzelf te kopen terwijl ze onze club hiermee helpen. We gaan hiervoor een online menukaart samenstellen. De aanbiedingen op het menu kunnen simpelweg gekocht worden of in de bijzondere gevallen op geboden.

Hoe kan jij helpen?
Om hier wat moois van te maken hebben we de inzet en creatieve ideeën nodig van al onze leden. We willen de mensen natuurlijk wel wat leuks kunnen aanbieden. Wat jij aan wilt bieden mag zo creatief zijn als je maar wilt. Een voorwerp, wat lekkers of bijvoorbeeld een dienst. Hier een aantal voorbeelden om een idee te scheppen:

Ben je goed in bakken? Verkoop via onze sale heerlijke taarten of cakejes!
Kan jij goed tekenen of schilderen? Bied aan om van een foto een portret of schilderij te maken!
Heb jij een gloednieuw tosti-ijzer wat je nooit gebruikt? Laat ons hem voor je verkopen!
Ben jij een echte klusjesman? Bied aan om een muur te schilderen of kastje te repareren!

Wij zijn lang niet zo creatief als jullie bij elkaar dus leef je vooral uit!

Wat is de planning?
We willen iedereen tot woensdag 19 mei de tijd geven om iets leuks te bedenken. Alle leuke ideeën mag je direct aanmelden bij de leden van de actiecommissie (Gert, Aniek, Allard, Niek & Sybren) of mailen naar actiecommissie@kcdoorn.nl. Op 23 mei presenteren wij tijdens een stream de complete menukaart. Van 23 t/m 30 mei heeft men de tijd om te kopen of bieden op wat ze willen!

Help jij ook mee?!