Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Beste leden, ouders en verzorgers,

Terwijl we voorzichtig weer terug keren naar het ‘normale’ leven bereiden we ons alvast voor op een korfbaljaar na de pandemie. We gaan er hierbij hoopvol van uit dat we na de zomer weer kunnen korfballen. Als we de competitie kunnen hervatten willen we hier natuurlijk klaar voor zijn. Op die manier kan iedereen zo snel mogelijk het korfbalplezier weer ervaren. Daarom publiceren we hierbij de concept opstellingen van volgend jaar.

Let op!
Deze opstellingen zijn conceptopstellingen. Hier mag nog op gereageerd worden en kan nog veranderen. Alles wat hieronder staat is dus nog niet definitief. We willen iedereen de kans geven om tot uiterlijk 24 mei te reageren op de opstelling door te mailen naar tc@kcdoorn.nl. Hierna zullen wij eventuele aanpassingen doorvoeren en een definitieve opstelling publiceren.

______________________
Senioren
Onze seniorenteams blijven grotendeels hetzelfde. We mogen een aantal spelers bedanken voor geweldige speeljaren bij KCD, terwijl we anderen als nieuwe aanwinsten welkom mogen heten. In verband met het niet-gespeelde korfbal jaar willen we de teams qua indeling zo veel mogelijk hetzelfde houden. Dit brengt voor iedereen een nieuwe kans om een echt korfbaljaar met elkaar door te brengen.

Let op: Selectie opties volgen nog
Momenteel is nog niet bekent of en hoe eventuele selecties er uit gaan zien. De teamindeling van KCD 1 en KCD 2 staan daarom zoals huidig jaar. Hier wordt echter nog wel naar de wensen gekeken van de spelers en coaches. Betreffende spelers zullen hier zodra meer informatie beschikbaar is over op de hoogte gebracht worden. Houd hierbij ook in rekening dat bij KCD de teamindelingen altijd levend zijn en naast een officiële selectie ook tijdens het seizoen regelmatig worden aangepast.

Conceptopstellingen Senioren:
KCD 1
Johan, Tim, Jort, Niek, Bart
Nienke, Birgit, Esmee, Laura

KCD 2
Sam, Gert, Mees, Jan, Sybren, Allard
Marja, Aniek, Lotte, Iris, Myrthe

KCD 3
Marco, David, Thomas, Niels, Glenn
Eline, Daniëlle, Esther, Kim, Esmiralda, Joline, Melanie

KCD 4
Peter, Andreas, Rob, Philip, Jochem
Jacqueline, Gerina, Bianca, Wilma

Algemeen Reserve
Janneke
Paul

______________________
Jeugd
Voor de jeugd konden we dit jaar alle teams nagenoeg hetzelfde houden. De D1 en E1 zijn wel weer een jaartje ouder en schuiven daarom nu door naar een C1 en D1. In deze teams zit in verband met de leeftijden en ervaring nog wel een enkele aanpassing, maar blijft grotendeels hetzelfde. De oudere jeugdteams kunnen intact blijven spelen in hun huidige leeftijdscategorie.

De opstellingen voor de jeugd zien er daarmee als volgt uit:
Conceptopstelling Jeugd:
KCD A1
Jasper, Wessel
Sifra, Nina, Nassira, Jonna, Meijke, Rozemarijn, Klaske, Marit

KCD B1
Luke, Nino, Jasper
Anna, Nienke, Maaike, Noëlle, Elsa, Vera, Floortje

KCD C1
Bram, Thijs, Freek, Rick, Ward
Carice, Nikki, Nienke

KCD D1
Sabastiàn, Jasper, Siem, Fedde, Maarten
Sophie, Yvette, Joyce, Veerle

Daarnaast hebben we natuurlijk de altijd groeiende groep Kangoeroes welke wekelijks worden verzorgd van een leuke speel-training.
______________________
Trainers
Momenteel zijn de indelingen van de trainers nog niet rond. We zijn bezig de juiste mensen op de teams te zetten om speelplezier en groei hand in hand te laten verlopen. Dit is een samenwerking van het bestuur, de TC en de trainersbegeleiding en wordt op de achtergrond aan gewerkt. Wanneer we hier meer informatie over hebben zal dit in een los bericht gepubliceerd worden.

______________________
Reageren
Mocht je willen reageren op bovenstaande opstellingen vragen we je dit uiterlijk 24 mei te doen. Dit kan via tc@kcdoorn.nl. Wij zullen dan contact met je opnemen over je vraag en waar mogelijk zo veel mogelijk feedback verwerken in onze definitieve opstellingen. De definitieve opstellingen zullen wij binnen enkele dagen na 25 mei publiceren.

Voor nu wensen we iedereen veel gezondheid toe!
Technische Commissie KCD