Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Zaterdag 22 mei is er geen training of schieten op het veld. De weersverwachtingen zijn ronduit slecht en daarom slaan we een zaterdag over in de hoop dat we daarna echte zomerse zaterdagen gaan krijgen. Maandag 2e Pinksterdag is er ook geen training. Vanaf woensdag gaan we weer op de normale voet verder.

De coronaverruiming geeft tot nu toe qua training geen echte ruimte. De 27-plussers mogen nog steeds niet in elkaars buurt komen. Voor 27-minners verandert ook niets. Wachten dus op de volgende stap. Hopelijk mag er in juni meer zodat er wel voor de zomer nog wedstrijden gespeeld kunnen worden om weer wat in het ritme te komen. Het KNKV wil de competitie 21-22 starten op zaterdag 11 september; na de zomervakantie is er een week langer voorbereiding dan normaal, maar juni/juli voor wat ritme zal geen luxe zijn!

Qua terrassen e.d. geldt momenteel –gelet op de openingstijden van terrassen- dat op zaterdag na de training een consumptie mogelijk is. Maandag/woensdag is nog geen optie want om 20 uur is de eindtijd van het terras. Ook hier wachten we met smart op verruiming.

Het Bestuur