Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met alle zaken rondkrijgen voor volgend jaar. De hoop is heel hoog dat het weer een normaal korfbalseizoen gaat worden, dus we hebben er zin in. In welke opstellingen we volgend seizoen gaan starten lees je hier.

LET OP!
Aan de definitieve opstellingen worden geen rechten ontleend. Deze opstelling is hoe we plannen om na de zomer van start te gaan, gedurende een jaar (en zomer) kan er van alles gebeuren waardoor een positie nooit 100% vast staat.

Startdata, oefenwedstrijden & trainers
Voor de startdata, de oefenwedstrijden en de trainersindelingen zijn we nog de laatste details aan het uitwerken. Daarnaast gaan we kijken wat we in verband met een gemist korfbal seizoen tijdens de zomer kunnen organiseren om actief te blijven. Hierover volgt later meer informatie.

Opstelling Jeugd
KCD A1
Jasper, Wessel, Jasper
Nina, Nassira, Jonna, Meijke, Marit

KCD B1
Luke, Nino
Anna, Nienke, Maaike, Noëlle, Elsa, Vera, Floortje

KCD C1
Bram, Thijs, Freek, Rick, Ward
Carice, Nikki, Nienke

KCD D1
Sabastiàn, Jasper, Siem, Fedde, Maarten
Sophie, Yvette, Joyce, Veerle

Zoals aangegeven bij de conceptopstelling schuiven de D & E in verband met de leeftijden door naar een C & D achttal. Daarnaast is er sinds het concept nog een kleine wijziging bij de A & B teams gekomen.

Opstelling Senioren
KCD 1
Johan, Tim, Jort, Niek, Bart
Nienke, Birgit, Esmee, Laura

KCD 2
Sam, Gert, Mees, Jan, Sybren, Allard
Marja, Aniek, Lotte, Iris, Myrthe

KCD 3
Marco, David, Thomas, Niels, Glenn
Eline, Daniëlle, Esther, Kim, Esmiralda, Joline, Melanie

KCD 4
Peter, Andreas, Rob, Philip, Jochem
Jacqueline, Gerina, Bianca, Wilma

AR
Janneke
Paul
Sifra

Voor de senioren hebben er aan de hand van de conceptopstellingen geen aanpassingen meer plaatsgevonden.

Selectieprocedure
In overleg tussen de TC en de coaches van de selectieteams is besloten dit jaar geen selectie te houden. De teams starten dus vanaf het begin van het seizoen zoals hierboven staat aangegeven. Bij deze keuze zijn verschillende factoren meegenomen, zoals het gemiste seizoen, het aanbod van spelers om te selecteren en de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Mocht je hier meer vragen over hebben beantwoorden we die graag.

Vragen?
Met de bovenstaande opstellingen hopen we volgend jaar van start te kunnen. We kijken nu al uit naar weer een succesvol en gezellig korfbaljaar. Mocht je het over een van de bovenstaande punten willen hebben staan we altijd open om even een gesprekje aan te gaan of je vragen te beantwoorden. Hiervoor kun je mailen naar tc@kcdoorn.nl of direct contact zoeken met de contactpersoon van jouw (huidige) team op het veld.

De technische commissie