Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

We zijn aan het eind van een vreemd seizoen gekomen. Was vorig seizoen al gek met een plotseling afgebroken competitie in maart, dit jaar was de onregelmaat nog groter. Voluit starten in september om in oktober al te moeten constateren dat er geen verdere competitie meer zou komen. De trainingen werden, zeker voor oudere senioren, steeds minder aantrekkelijk door de coronaregels, maar vanaf februari konden we naar buiten en daar is het verenigingsleven weer helemaal opgebouwd naar wat mogelijk is. In de tussentijd werden we geboeid door een geweldig spel, maar helaas kon het jubileumfeest er nog steeds niet van komen. Uiteindelijk waren we blij dat iedereen weer echt kon korfballen/trainen, al bleef het spelen van wedstrijden beperkt tot drie jeugdteams. 

Die deden dat trouwens goed, met kampioenschappen voor de A en de B met taart. Voor de D en E en de Kangoeroes werd het jaar geëindigd met pannenkoeken.

Financieel ging het wisselend; enerzijds tegenvallers door een lang gesloten clubhuis zonder feestavonden, anderzijds minder zaalkosten. Dat leidde wel weer tot een mooi initiatief als de Garage Sale!

Zo iets tekent onze club: betrokkenheid van ieder lid, initiatieven om de club levend te houden. Resultaat is dat we qua leden op niveau blijven: we zwaaien enkele leden uit maar we zien ook nieuwe gezichten. Ander resultaat (je ziet het elke keer als je de site opent): we zijn club van het jaar in deze gemeente. Geweldig!! Dat vinden we allemaal terecht natuurlijk maar dat schept ook verwachtingen en verplichtingen. In september is het idee om ons goed in Doorn te laten zien. Als we om hulp vragen, denk dan: dat doe ik!

Ongetwijfeld vergeten we hier van alles. Excuus daarvoor. Maar we kunnen stellen dat we er toch een bijzonder en mooi jaar van hebben gemaakt. Alleen, dit nooit weer.

Hopelijk kunnen we vanaf de week van 9 augustus beginnen aan een echt korfbaljaar, zoals we dat gewend zijn. Nu even een heel korte rust en aan iedereen: blijf gezond, fijne vakantie en tot heel snel!!

 

Het Bestuur