Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Zaterdag a.s. voor het eerst sinds lang weer wedstrijden van en voor onze senioren. Om die te zien moet je wel naar Reeuwijk rijden, maar dan kun je wel het vlaggenschip en het tweede van KCD aan het werk zien. Natuurlijk, het zijn oefenwedstrijden, maar die eerste keer sinds lang maakt het wel spannend. Hoe goed komen we uit de coronatijd? En hoe groot is het verschil met het hoger spelende Reeuwijk? En vooral, hoe leuk is het weer om te korfballen en korfbal te kijken?

Om 14 (KCD 2) en 15.30 uur (KCD 1) in Reeuwijk.

En bedenk: de coronaregels gelden nog steeds. Dus bij klachten niet komen en 1,5 meter afstand houden. Volg de aanwijzingen van de thuisclub!

En als zaterdag niet lukt? Zaterdag 4 september spelen alle senioren thuis een oefenwedstrijd. En op 11 september gaat dan de competitie van start.

Veel plezier!!